Spontane sollicitatie

Heb jij bij onze openstaande vacatures geen match gevonden? Heb je interesse in ons bedrijf en wil je graag bij ons aan de slag?

Ga voor een spontante sollicitatie! Wij nemen jouw gegevens graag op in ons wervingsreserve. Hebben wij in de toekomst een openstaande vacature die overeenkomst met jouw profiel, dan contacteren we je graag. Hou zeker zelf onze jobsite in het oog.

Tot binnenkort?

Adres
Slechts één bestand van 5MB met het bestandstype pdf, txt, rtf, doc, docx of odt toegestaan.
Slechts één bestand van 5MB met het bestandstype pdf, txt, rtf, doc, docx of odt toegestaan.
Spontane sollicitatie

Heb jij bij onze openstaande vacatures geen match gevonden? Heb je interesse in ons bedrijf en wil je graag bij ons aan de slag? Ga voor een spontante sollicitatie! Wij nemen jouw gegevens graag op in ons wervingsreserve. Hebben wij in de toekomst een openstaande vacature die overeenkomst met jouw profiel, dan contacteren we je graag. Hou zeker zelf onze jobsite in het oog. Tot binnenkort?

  • Spontane sollicitaties

Empathisch

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. We streven naar een optimale medewerkerstevredenheid omdat we geloven dat gelukkige medewerkers bepalend zijn voor het succes van onze organisatie.

Betrouwbaar

We werken in een sfeer van vertrouwen, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten en leveranciers.

Toegankelijk

Bij Impermo geen ivoren torens. Iedereen is benaderbaar, deuren staan open en er is tijd voor een gesprek. Wij willen dat jij je op je gemak voelt bij ons.

Beleving

We streven niet alleen naar een optimale klantenbeleving, we zetten ook alles in op een ultieme medewerkersbeleving.