Werken bij Impermo

Hoe jouw toekomstige collega’s Impermo beschrijven? Als een open, warme en familiale cultuur waar de medewerkers centraal staan en waar een grote harmonie heerst. Passie, gedrevenheid en deskundigheid staan centraal. Als toonaangevend familiebedrijf staat Impermo al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en betrokkenheid. Ook voor onze collega’s is dit onze missie. We creëren een stimulerende, gepassioneerde en warme omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en elke dag opnieuw het beste van zichzelf kan geven. Elke Impermeaan draagt daarom de volgende waarden hoog in het vaandel:

  • Open communicatie binnen een niet hiërarchische structuur
  • Hands-on attitude en “happy to help” mentaliteit
  • Doorgedreven inclusief beleid met respect voor ieder individu en diens opinie
  • Ownership geven en constructief coachen op de werkvloer
  • Vrijheid geven om eenieders work-life balance te vinden
Werken bij Impermo
Werken bij Impermo

Hoe werkt solliciteren bij Impermo?

Online solliciteren via de vacature van jouw interesse is de snelste en meest efficiënte manier. Stuur ons je gedetailleerde CV samen met een korte motivatie. Onze recruiters nemen binnen twee weken telefonisch of per e-mail contact met je op. Daarna bestaat het selectieproces uit twee interviews:

  • Een online kennismakingsgesprek met HR
  • Een bijkomend interview met je leidinggevende op de locatie waar je tewerkgesteld wordt.

We bespreken je kandidatuur met de leidinggevende en bezorgen je zo snel mogelijk feedback. Als deze twee interviews positief verlopen, laten we jou – afhankelijk van de functie - een assessment afleggen. Ben jij onze kandidaat, dan doen we je een concreet voorstel.

Wat geeft jou een streepje voor?

In de eerste plaats zijn we nieuwsgierig naar je motivatie. Waarom Impermo en waarom deze functie? Waar word jij gelukkig van en welke taken geven jou de meeste voldoening? Heb je nog niet de juiste werkervaring? Overtuig ons van jouw ‘goesting’ om het vak te leren!. Solliciteren bij Impermo is een gesprek in 2 richtingen. Wij willen jou heel graag leren kennen, maar zijn evengoed benieuwd naar jouw vragen.

En plots ben je een Impermeaan!

We dompelen je van dag een onder in het warme Impermo bad. Bij je opstart volg je een intensief opleidingstraject, on the job en in onze Impermo Academy. Zo zal je jezelf in no time thuis voelen in jouw nieuwe job. Zin in een nieuw avontuur bij Impermo?

Werken bij Impermo

Bekijk alle vacatures

Empathisch

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. We streven naar een optimale medewerkerstevredenheid omdat we geloven dat gelukkige medewerkers bepalend zijn voor het succes van onze organisatie.

Betrouwbaar

We werken in een sfeer van vertrouwen, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten en leveranciers.

Toegankelijk

Bij Impermo geen ivoren torens. Iedereen is benaderbaar, deuren staan open en er is tijd voor een gesprek. Wij willen dat jij je op je gemak voelt bij ons.

Beleving

We streven niet alleen naar een optimale klantenbeleving, we zetten ook alles in op een ultieme medewerkersbeleving.