Een kijkje achter de schermen

Dagdagelijks klanten begeleiden en adviseren in hun keuze en hun te overtuigen, hun helpen met de vloeren en tegels van hun dromen, daar haal ik de grootste voldoening uit. Steeds komen mensen binnen met hun plannen, steeds anders qua project en stijl.
Ik hou van het verantwoordelijkheidsgevoel. Het hebben van een team om te managen en, het belangrijkste, het contact met klanten de hele dag door. Impermo laat me toe om in een rustige sfeer te werken.
Jimmy Michiels
Jimmy Michiels

Jimmy Michiels (magazijnmedewerker) 20 jaar in dienst! In deze tijden een bijzondere prestatie. We zetten Jimmy dan ook graag in de kijker en zijn benieuwd naar zijn verhaal bij Impermo.

Lees het interview
Wil je groeien in een familiebedrijf, waar consideratie en respect aan de orde van de dag zijn, mét een goed salarispakket, kom dan bij ons werken!
Verkopers bij Impermo zijn niet zomaar verkopers. Ze moeten heel veel kunnen en de job is gevarieerder dan de gemiddelde retailjob. Impermo medewerkers zijn vaak zeer gepassioneerd en gemotiveerd.
Ik werk graag bij Impermo door mijn leuke collega's, door de afwisseling in mijn taken, omdat iedereen de nodige begeleiding krijgt en omdat alle diensten voor iedereen zeer bereikbaar zijn.
Impermo is een bedrijf in beweging waar er veel kansen ontstaan doorheen je carrière. Alles is bespreekbaar en persoonlijke groei wordt hier echt aangemoedigd.
Impermo geeft mensen kansen. Kansen om te groeien, kansen om jezelf te ontplooien en om je grenzen te verleggen. Daarnaast kom je terecht in een bedrijf waar teams elkaar steunen, waar afdelingen door elkaar werken en elkaar helpen om samen te groeien.
Voor mij als medewerker betekent werken voor een familiebedrijf als Impermo dat ik deel uitmaak van een hechte gemeenschap. Het bedrijf is niet alleen gericht op winst, maar ook op de tevredenheid van haar klanten en medewerkers.
Ik haal de grootste voldoening uit mijn werk wanneer klanten aangeven dat ze na lang zoeken eindelijk hun keuze hebben kunnen maken dankzij het advies dat je aan hun gegeven hebt.
De verschillende generaties Stultjens hebben destijds de fundamenten gelegd en liggen aan de basis van het succes van Impermo. Zij vormen de voornaamste drijvende kracht. Dat werkt inspirerend en motiverend.
Ik vind het belangrijk dat we niet behandeld worden als een nummer. Het contact is persoonlijk en voor zo'n groot bedrijf is dit niet altijd evident. Chapeau dat dit na al die jaren nog steeds gehanteerd kan worden.

Empathisch

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. We streven naar een optimale medewerkerstevredenheid omdat we geloven dat gelukkige medewerkers bepalend zijn voor het succes van onze organisatie.

Betrouwbaar

We werken in een sfeer van vertrouwen, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten en leveranciers.

Toegankelijk

Bij Impermo geen ivoren torens. Iedereen is benaderbaar, deuren staan open en er is tijd voor een gesprek. Wij willen dat jij je op je gemak voelt bij ons.

Beleving

We streven niet alleen naar een optimale klantenbeleving, we zetten ook alles in op een ultieme medewerkersbeleving.