Jimmy Michiels

In 2000 werd de toonzaal in Sint-Truiden geleid door de derde generatie William en Pierre Stultjens en de drie huidige zaakvoerders Silvie, Luk en Filip Stultjens. Jimmy werkte als dakwerker en - via een vriend werkzaam bij Impermo - vernam hij dat ze op zoek waren naar een halftijdse magazijnier. Op een zaterdagmiddag kwam Jimmy rechtstreeks van het dak op gesprek bij Mr. Pierre, wat trouwens doorging in het Truiens dialect. Onmiddellijk zag Pierre een harde werker en begon Jimmy aan het Impermo verhaal.

Jimmy: Vanaf dag één was het enorm druk. We stonden in voor alle taken van invoer, triage, tot leveringen en afhalingen. Met twee waren we, mijn collega Ronnie was ook nog chauffeur. Wanneer we niet konden volgen kwamen Filip en Luk ons helpen. Een familie met twee werknemers, waarbij in die periode Mr. William het loon 2x per maand cash uitbetaalde in het magazijn. Al snel bleek halftijds niet voldoende en startte ik voltijds als magazijnier.

Een familiebedrijf dat uitbreidde met heel wat leuke herinneringen, met anekdotes om u tegen te zeggen:

Jimmy: Ooit hebben we op Filip (zaakvoerder) zijn verjaardag, zijn Fiat 500 via het dak gevuld met piepschuim. Filip kon hier zeker om lachen, maar toen hij vertrok, zij hij heel nuchter ‘dat was fijn mannen, maar maken jullie hem even proper?’ Gedaan met lachen voor ons. Of al die keren dat op onze vaste frietdag, de bestelling via de walkie talkies werd doorgegeven waar soms de klanten bijstonden. Gelukkig werd hier de charme van in gezien.

In de afgelopen 20 jaar is Impermo enorm gegroeid. In de laatste 10 jaar zijn we uitgebreid naar 12 vestigingen en een team van 150 werknemers. Groei betekent ook vaak verandering.

Jimmy: Elke periode heeft zijn plus- en minpunten. We zijn een bedrijf dat continu in beweging is. Maar als team en bedrijf stonden we er steeds. In de beginjaren was er een heel andere sfeer, zeer familiaal. Dit laatste is soms wat moeilijker geworden gezien de groei en de afstand naar de collega’s in de vestigingen. Ooit vroeg ik op weg naar het magazijn aan een dame of ik haar kon helpen. Bleek dit mijn collega te zijn. De laatste jaren is Impermo gegroeid op professioneel vlak en is er veel structuur gebracht. Ik heb leren openstaan voor vernieuwingen en heb steeds proberen mee te denken om ons werk in het magazijn beter en eenvoudiger te maken. Tot op vandaag geef ik nog steeds dagelijks feedback over de werking aan mijn leidinggevende. De structuur die er nu is, maakt het werken aangenaam. Voor mij dient steeds alles in orde te zijn. Het meest ben ik trots dat wij als team er alles aan gedaan hebben om elke dag de uitgaande leveringen tijdig klaar te krijgen en hebben kunnen uitleveren. Dit ook in moeilijkere periodes zoals de logistieke reorganisatie, overgang naar nieuw IT-systeem.

Jimmy heeft een divers takenpakket als magazijnier. Bij het openen van een nieuwe vestiging bereidt hij het magazijn tot in de puntjes voor, leidt nieuwe collega’s op en hij is een van de vaste vlinders voor de verschillende vestigingen. Wij kennen Jimmy als een zeer behulpzame en zorgzame collega.

52 jaar jong en ondertussen 21 jaar in dienst. Wat betekent Impermo voor jou?

Jimmy: Impermo is voor iedereen toegankelijk gezien het gamma en de klantvriendelijkheid. Voor mij betekent Impermo werkzekerheid en een correcte werkgever. We hebben in beide richtingen respect voor mekaar. Het is geven en nemen waarbij de tevredenheid in balans blijft. Er zijn mensen die veel van job veranderen, ikzelf heb hier geen behoefte aan en ben tevreden. Daarnaast is het gras niet altijd groener aan de andere kant. Aan nieuwe collega’s geef ik de tip: ‘Sta open voor vernieuwing en blijf vooral jezelf.’ Kijk maar naar Ann, onze CEO. Zij startte op de boekhouding en heeft zich opgewerkt tot CEO. In al die jaren is ze steeds zichzelf gebleven en blijft ze altijd bereikbaar voor iedereen.

Met een loopbaan van 32 jaar heeft Jimmy nog steeds elke dag evenveel goesting om ervoor te gaan. Ook in zijn vrije tijd blijft Jimmy een bezige bij. Hij vindt rust door te zorgen voor oudere mensen, te wandelen, te fietsen en te klussen in huis en tuin. En soms weg te dromen over een oldtimer, Ford Mustang..

Jimmy, bedankt om al 20 jaar een echte Impermeaan te zijn!

...
Jimmy Michiels

Jimmy Michiels (magazijnmedewerker) 20 jaar in dienst! In deze tijden een bijzondere prestatie. We zetten Jimmy dan ook graag in de kijker en zijn benieuwd naar zijn verhaal bij Impermo.

  • Magazijnmedewerker

Empathisch

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. We streven naar een optimale medewerkerstevredenheid omdat we geloven dat gelukkige medewerkers bepalend zijn voor het succes van onze organisatie.

Betrouwbaar

We werken in een sfeer van vertrouwen, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten en leveranciers.

Toegankelijk

Bij Impermo geen ivoren torens. Iedereen is benaderbaar, deuren staan open en er is tijd voor een gesprek. Wij willen dat jij je op je gemak voelt bij ons.

Beleving

We streven niet alleen naar een optimale klantenbeleving, we zetten ook alles in op een ultieme medewerkersbeleving.