Je zoekt niet zomaar een job?

Impermo is niet zomaar een werkgever.

Onze vacatures

Impermo als werkgever – onze missie

Als toonaangevend familiebedrijf staat Impermo al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en betrokkenheid. Ook voor onze collega’s is dit onze missie. We creëren een stimulerende, gepassioneerde en warme omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en elke dag opnieuw het beste van zichzelf kan geven.

Samen groeien

Bij je opstart bij Impermo volg je een intensief opleidingstraject in onze Impermo Academy. En daar stopt het niet. Online sessies en workshops worden non-stop georganiseerd. Zo stimuleren we niet alleen het levenslang leren, maar ook de mogelijkheid om intern door te groeien, een pijler binnen onze HR-filosofie.

Welzijn en work-life balance

Bij Impermo geloven we dat fysieke en psychische gezondheid tot de beste prestaties op de werkvloer leidt. Daarom dragen een gezonde work-life balance hoog in het vaandel. Hoe we dat doen? Wie wil, kan van thuis werken. En op adem komen, doe je tijdens de 32 vakantiedagen waarover je beschikt.

Teamspirit

Ook al groeit Impermo razendsnel, het familiale karakter bewaren we met hart en ziel. Zo dragen we open communicatie, een helpende hand zijn voor onze collega’s en kennis doorgeven hoog in het vaandel. We zijn flexibel, hebben een open geest en nemen the extra mile als een evidentie.

Verloning

Wat staat er tegenover jouw inzet? Mooie voorwaarden zoals een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, een fietsleasing en een hospitalisatie- en groepsverzekering. Afhankelijk van je functie behoort een ‘groene’ wagen tot het pakket. Ben je een sales talent? Dan kan je ook rekenen op een bonus!

Uitgelichte vacatures

Verkoper / verkoopster Sint-Truiden

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je omringd wordt door gepassioneerde mensen, kwalitatieve producten en waar je elke dag impact hebt op de onderneming en haar klanten? Wij gaan de extra mile voor onze collega’s en klanten. Jij ook?

  • Sint-Truiden
  • Voltijds
Showroom advisor Namur

Vous recherchez une entreprise où vous êtes entouré de personnes passionnées, de produits de qualité et où vous avez un impact sur l'entreprise et ses clients au quotidien ? Nous faisons un effort supplémentaire pour nos collègues et nos clients. Vous aussi?

  • Voltijds
Creative content creator

Ben jij een creatieve geest met een passie voor interieur en vormgeving? Wil jij je talent inzetten om Impermo online en offline in de schijnwerpers te zetten? Dan ben jij de creatieve storyteller die wij zoeken!

  • Sint-Truiden
Spontane sollicitatie

Heb jij bij onze openstaande vacatures geen match gevonden? Heb je interesse in ons bedrijf en wil je graag bij ons aan de slag?

Ga voor een spontante sollicitatie! Wij nemen jouw gegevens graag op in ons wervingsreserve. Hebben wij in de toekomst een openstaande vacature die overeenkomst met jouw profiel, dan contacteren we je graag. Hou zeker zelf onze jobsite in het oog.

Tot binnenkort?

Verkoper / verkoopster Zaventem

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je omringd wordt door gepassioneerde mensen, kwalitatieve producten en waar je elke dag impact hebt op de onderneming en haar klanten? Wij gaan de extra mile voor onze collega’s en klanten. Jij ook?

  • Zaventem
  • Voltijds
Verkoper / verkoopster Oostende

Ben jij een commercieel talent? Heb je interesse in interieur? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je omringd wordt door gepassioneerde mensen, kwalitatieve producten en waar je elke dag impact hebt op de onderneming en haar klanten? Wij gaan de extra mile voor onze collega’s en klanten. Jij ook?

  • Oostende
  • Voltijds

Onze Impermeanen aan het woord

Wie beter dan onze eigen Impermeanen om je warm te maken voor een job bij Impermo?

Jimmy Michiels
Jimmy Michiels

Jimmy Michiels (magazijnmedewerker) 20 jaar in dienst! In deze tijden een bijzondere prestatie. We zetten Jimmy dan ook graag in de kijker en zijn benieuwd naar zijn verhaal bij Impermo.

Meer informatie

Empathisch

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. We streven naar een optimale medewerkerstevredenheid omdat we geloven dat gelukkige medewerkers bepalend zijn voor het succes van onze organisatie.

Betrouwbaar

We werken in een sfeer van vertrouwen, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten en leveranciers.

Toegankelijk

Bij Impermo geen ivoren torens. Iedereen is benaderbaar, deuren staan open en er is tijd voor een gesprek. Wij willen dat jij je op je gemak voelt bij ons.

Beleving

We streven niet alleen naar een optimale klantenbeleving, we zetten ook alles in op een ultieme medewerkersbeleving.