Over impermo

Impermo, grote speler in de Benelux

Tegels, natuursteen en parket. Daar is Impermo al meer dan 100 jaar in thuis. In honderdduizenden huizen in Vlaanderen, Wallonië en - sinds kort ook - in Nederland. Dus ja, je kan gerust zeggen dat wij grondleggers zijn … op vlak van kwaliteit, design en innovatie.

Maar daarnaast zijn we ook vooral mensen. Met meer dan 150 medewerkers verspreid over ons hoofdkantoor en onze toonzalen werken we al meer dan 100 jaar elke dag met passie en overtuiging voor onze klanten. Hecht teamwork, open communicatie en een passie voor het product staan altijd centraal.

1918

Ons verhaal begint bij onze overgrootvader Ferdinand Stultjens. Na WOI zocht iedereen materialen om het land weer op te bouwen. Hij kocht een tweedehands tegelpers en begon eraan.
Gechiedenis van Impermo
Gechiedenis van Impermo

01

De nummer één met het grootste aanbod tegels, natuursteen en parket van de Benelux

2022

Impermo is klaar voor de toekomst. Op onze website kan je alle producten online bestellen en beheren in je persoonlijke ‘MyImpermo’-klantenzone. We blijven ook investeren in nog meer toonzalen.
Gechiedenis van Impermo
Gechiedenis van Impermo

1990

De vierde generatie stapt in het bedrijf. Silvie, Luk en Filip Stultjens bouwen Impermo verder uit tot het succesvolle bedrijf dat het vandaag is.
Gechiedenis van Impermo
meer dan

100.000

tevreden klanten per jaar

 

Impermo staat voor

Ongewijzigd concept sinds 1918

Avant-gardistisch zijn met keramische tegels voor vloeren & wanden voor iedereen is al sinds 1918 ons DNA. Mensen inspireren met stijlvolle oplossingen voor alle interieurtypes en alle budgetten is onze number one priority.

Onbetwiste expertise

Dankzij onze Impermo Academy zijn al onze toonzaaladviseurs op de hoogte van de laatste trends en stijlen. Maar nog belangrijker: onze adviseurs kunnen iedereen begeleiden naar het vloer- of wandconcept dat perfect aansluit bij de dromen en behoeften van onze klanten.

Ongeëvenaarde service

Van het surfen door onze inspirerende webpagina, over het betreden van onze toonzalen met ervaren adviseurs, tot de snelle levering van onze goederen. We ontzorgen onze klanten bij de keuze voor een nieuwe vloer of wand met een uitstekende service.

Grootste in de Benelux

De succesformule van Impermo wordt weerspiegeld in een snelgroeiend aantal toonzalen in de Benelux en de best-in-class website met geïntegreerde webshop.

Beste kwaliteit-prijsverhouding in zijn klasse

De inkopers van Impermo zijn elke dag opnieuw op zoek naar keramische vloeren en wanden van de hoogste kwaliteit. En dit tegen de scherpste prijzen, zodat uitmuntendheid en esthetiek beschikbaar worden voor iedereen.

Duurzaamheid

Impermo is zich bewust van zijn rol in de maatschappij en zijn impact op het milieu. Daarom selecteren we onze leveranciers en partners met de grootste zorg. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk. Door te investeren in lokale, sociale, educatieve en milieubewuste projecten helpen we gemeenschappen om van de wereld een betere plek te maken.